ά
Κυριακή 21 Απρ 2024 05:50:18 πμ   Νέα> Εκδηλώσεις> Αθλητικά
 
 
Γενικά

Ασφαλής σχολική διαδρομή για τους μαθητές του Σχιστού 09/11/2009

Με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών λειτουργεί και φέτος η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Κορυδαλλού μεταφέροντας δωρεάν τους μαθητές από την περιοχή του Σχιστού προς τις κεντρικές περιοχές του Δήμου. Για την εξυπηρέτηση τους δρομολογήθηκε το νέο λεωφορείο εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας.Το σχολικό δρομολόγιο ακολουθεί κυκλική διαδρομή από το Σχιστό διαμέσου των οδών Φώτη Αγκουλέ, Λέλας Καραγιάννη, Δερβενακίων, Ποταμού, Ατταλείας, Γρ. Λαμπράκη, Αθηνάς, πλ. Ελευθερίας, Π. Ράλλη, Ανακρέοντος, Ζ. Πηγής, Σουρή, Υψηλάντου. Το πρωινό δρομολόγιο ξεκινά στις 7.45.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Δήμος διένειμε στους μαθητές ειδικό έντυπο- χάρτη με όλες τις πληροφορίες για το δρομολόγιο και τις στάσεις του σχολικού δρομολογίου. Το έντυπο διατίθεται και στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 231.
Εξάλλου, για την εξυπηρέτηση των δημοτών η Δημοτική Συγκοινωνία εξυπηρετεί καθημερινά με δρομολόγια από και προς την περιοχή Πανόραμα, το Νεκροταφείο του Σχιστού, καθώς και τον Σταθμό Μετρό του Αιγάλεω. Πληροφορίες για τα δρομολόγια στο τηλ.210-49.90.515.

<<Προηγούμενο: Θεμελιώθηκε το Δημαρχείο από τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη | Επόμενο: Συνάντηση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης>>