ά
Παρασκευή 14 Ιούν 2024 07:45:56 μμ   Νέα> Εκδηλώσεις> Αθλητικά
 
 
Γενικά

ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ GREECE RACE FOR THE CURE 2010 27/09/2010

Γεμάτος παλμό και ενθουσιασμό με την συμμετοχή χιλιάδων Αθηναίων και ανάμεσά τους την Ομάδα Στίβου του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου,

ο συμβολικός αγώνας δρόμου Greece Race For The Cure 2010 που οργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Τον αγώνα ανέλαβαν εξολοκλήρου να υποστηρίξουν ιατρικά οι εθελοντές διασώστες της Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού με την επιστημονική ετοιμότητα τους αλλά και την γνωστή σε όλους μας ανθρώπινη ζεστασιά.
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης ευχαρίστησε τόσο τους αθλητές και την γυμνάστριά τους όσο και τα μέλη της Ε.Δ.Ο.Κ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και συμμετείχαν στον αγώνα.

Τόνισε δε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και αποτελεί επιλογή ζωής και η κοινωνική ευαισθητοποίηση και ο εθελοντισμός είναι εκείνα τα συστατικά που συμβάλλουν στην δημιουργία ενός πιο ανθρώπινου κόσμου.

<<Προηγούμενο: Λογοδοσία Δημάρχου- Απολογισμός πεπραγμένων | Επόμενο: Ο Δήμος Κορυδαλλού στηρίζει τον 2ο συμβολικό αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure®>>