ά
Παρασκευή 14 Ιούν 2024 05:28:28 μμ   Νέα> Εκδηλώσεις> Αθλητικά
 
 
Γενικά

Ο Δήμος Κορυδαλλού στηρίζει τον 2ο συμβολικό αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure® 16/09/2010

Φίλες και φίλοι
Η πρόληψη δεν είναι απλά ανάγκη, είναι επιλογή. Επιλογή ζωής.
Ο Δήμος Κορυδαλλού, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου στηρίζει αυτή την επιλογή.


Εκτός από τις δυνατότητες πρόληψης και ιατρικής φροντίδας που παρέχουν τα δημοτικά ιατρεία, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που αφορούν στην ενημέρωση των κατοίκων σε συνεργασία με ειδικευμένους επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς για θέματα όπως η χρήση ουσιών, ο κοινωνικός αποκλεισμός, ο καρκίνος.
Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να απουσιάζουμε ως Δήμος από τον 2ο συμβολικό αγώνα δρόμου και τον περίπατο Greece Race for the Cure® 2010, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 11 πμ. στο Ζάππειο, που οργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» του οποίου η διοίκηση, οι εθελόντριες και τα μέλη του είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού και του οποίου σκοπός είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν και των μελών των οικογενειών τους, η συμβολή του στην απομυθοποίηση του καρκίνου και η ενημέρωση του γενικού γυναικείου πληθυσμού πανελλαδικά για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Καλούμε όλους τους γυναικείους φορείς, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, τις γυναίκες και τους άνδρες της πόλης με την συμμετοχή τους στον αγώνα να συμβάλλουν δυναμικά στην επίτευξη αυτών των στόχων ζωής, να βάλουν το δικό τους αποτύπωμα στον αγώνα.

Μαζί τρέχουμε για τη ζωή.
Τρέχουμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Σταύρος Κασιμάτης

<<Προηγούμενο: ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ GREECE RACE FOR THE CURE 2010 | Επόμενο: ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 24ΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ>>