ά
Παρασκευή 14 Ιούν 2024 07:23:22 μμ   Νέα> Εκδηλώσεις> Αθλητικά
 
 
Γενικά

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2010-Ακόμη μία θεατρική παράσταση για όλους με ελεύθερη είσοδο 07/09/2010

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των δυνατοτήτων ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλους, παρουσιάζεται την Παρασκευή 17/9 και ώρα 21.00 στο Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος με ελεύθερη είσοδο για το κοινό η καταπληκτική κωμωδία του Βιτόριο Κανούτσι «Θέλει τέχνη ο έρωτας» σε διασκευή του Νίκου Καμπάνη.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Τσιβιλίκας, Νέλη Γκίνη, Πέτρος Ξεκούκης, Αθηνά Μαυρομάτη, Ιωάννα Δημακοπούλου, Ρόμυ Βασιλειάδη, Γιώργος Ματαράγκας.


Ο Νίκος Καμπάνης μεταφέρει την δράση στην Αθήνα τού 1930.

Αφορμή τα παθήματα ενός χαρούμενου ανυποψίαστου πενηντάρη που μπαίνει στην "ανδρική κλιμακτήριο". Όλοι πέφτουν επάνω του να τον καθοδηγήσουν για το δικό τους βέβαια συμφέρον με αποτέλεσμα ο ήρωάς μας να αποκτήσει προβλήματα που δεν είχε...

Φυσικά όταν ανοίξουν οι ασκοί ....της κωμωδίας δεν μένει κανένας όρθιος και το αποτέλεσμα είναι μια παράσταση με πολύ-πολύ γέλιο, ανατροπές, ευρήματα και εκπλήξεις μέχρι το απροσδόκητο φινάλε.


<<Προηγούμενο: Μια πόλη, ένας κόσμος σε κίνηση: 4ο Φεστιβάλ Εθνικών Κοινοτήτων, Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου | Επόμενο: Αποκριατικό χρώμα στον Κορυδαλλό >>