ά
Παρασκευή 14 Ιούν 2024 07:38:57 μμ   Νέα> Εκδηλώσεις> Αθλητικά
 
 
Γενικά

Αποκριατικό χρώμα στον Κορυδαλλό 02/02/2010

Εντυπωσιακά κοστούμια, αποκριάτικη παρέλαση, ξυλοπόδαρα, ζογκλέρ, μάγοι αλλά και παραδοσιακά Κούλουμα περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κορυδαλλού και το Πνευματικό Κέντρο.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 και κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα.

Συγκεκριμένα:
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, 11 το πρωί, πλατεία Μέμου:
Ξεφάντωμα για τους μικρούς φίλους με εντυπωσιακά παιχνίδια, μουσική, χορό, ζογκλέρ, μάγους, μπαλουνοκατασκευές, face painting, φουσκωτή τσουλήθρα, εργαστήρια κατασκευών, άφθονο μαλλί της γριάς και ποπ κορν.
Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, 6 το απόγευμα
Αποκριάτικη παρέλαση με εκκίνηση από Γ. Γεννηματά και Ταξιαρχών έως την πλατεία Ελευθερίας.
Αποκριάτικη παρέλαση μπαρόκ από τη θεατρική ομάδα «Helix». Εντυπωσιακά κοστούμια, ξυλοπόδαροι, ευρηματικά νούμερα, φωτιές, πυροτεχνήματα. Στην παρέλαση συμμετέ-χουν παιδιά των καλλιτεχνικών ομάδων της πόλης, μαθητές των σχολείων και…φυσικά όλοι οι δημότες μικροί και μεγάλοι.
Θα ακολουθήσει συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας με το συγκρότημα Imam Baildi.
Καθαρή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, πλατεία Αγ. Γεωργίου, 11 το πρωϊ
Παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Μανώλη Πάππου, παραδοσιακοί χοροί και εδέσματα από τους τοπικούς συλλόγους της πόλης. Από την έναρξη της εκδήλωσης παιχνίδια, χορός και κατασκευή χαρταετών για όλα τα παιδιά.

<<Προηγούμενο: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2010-Ακόμη μία θεατρική παράσταση για όλους με ελεύθερη είσοδο | Επόμενο: Μάρτιο και Απρίλιο το Α’ Tεστ στα παιδιά των Νηπιαγωγείων >>