ά
Κυριακή 21 Απρ 2024 04:25:16 πμ   Νέα> Εκδηλώσεις> Αθλητικά
 
 
Γενικά

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη προς τους εκλεγέντες Βουλευτές της Β' Πειραιά 08/10/2009

Ο Δήμαρχος με την ακόλουθη επιστολή του συνεχάρει για την εκλογή τους τους εκλεγέντες βουλευτές της Β' Πειραιά:


Κορυδαλλός 6 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΟΣ: Βουλευτές Β΄Πειραιά
Αξιότιμε κύριε – κυρία ………,


Με την επιστολή μου επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήριά μου για την εκλογή σας ως Βουλευτή στο ελληνικό Κοινοβούλιο και να σας διαβεβαιώσω ότι εγώ προσωπικά αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου μας είμαστε έτοιμοι να σας συνδράμουμε σε κάθε παρέμβασή που αφορά στις υποθέσεις της πόλης μας.


Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ως εκπρόσωπος των πολιτών της Β! Πειραιά θα αναλάβετε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες ούτως ώστε τα μεγάλα ανοιχτά και χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων.


Το μέγα θέμα της απομάκρυνσης των φυλακών από την πόλη μας, μετά την παρέλευση τριών και πλέον δεκαετιών και υποσχέσεων από την πολιτεία, απαιτεί άμεση και οριστική λύση. H τελευταία απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά για τη διακοπή της λειτουργίας του υποσταθμού της ΔΕΗ στο Σχιστό Κορυδαλλού μπορεί να αποτελεί δικαίωση για τον αγώνα των κατοίκων και της δημοτικής αρχής, παραμένει όμως μέχρι σήμερα ανεκτέλεστη προκαλώντας το περί δικαίου αίσθημα. Στην ίδια περιοχή αναπάντητο παραμένει εδώ και σαράντα σχεδόν χρόνια το υπερώριμο αίτημα για ένταξη στο σχέδιο πόλης συγκεκριμένου τμήματός της παρά τις επανειλημμένες ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις εκκλήσεις των κατοίκων προς κάθε κατεύθυνση. Η ολοκλήρωση των διαδικασιών και η επανέναρξη των εργασιών στο χώρο των 115 στρ. στην περιοχή Σχιστό Κορυδαλλού για την κατασκευή μιας σειράς αθλητικών έργων είναι αδήριτη ανάγκη σε μια πόλη όπου έχει το θλιβερό προνόμιο να διαθέτει τις λιγότερες αθλητικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Η έλλειψη εκπαιδευτικών υποδομών δυσχεραίνει ιδιαίτερα τη στέγαση μαθητών και εκπαιδευτικών και σε συνδυασμό με τη χαμηλή χρηματοδότηση συνθέτει ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα. Τέλος ζωτικής πλέον σημασίας υπόθεση αποτελεί η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την δημοπράτηση κατασκευής του Μετρό στον Πειραιά και τον Κορυδαλλό που θα αμβλύνει τις δραματικές επιπτώσεις του κυκλοφοριακού προβλήματος στην περιοχή μας.


Αξιότιμε κύριε – κυρία ………..,


Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας και ευελπιστώ σε δημιουργική συνεργασία με αποκλειστικό στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των κατοίκων της πόλης και της περιοχήςΜε εκτίμηση

Σταύρος Κασιμάτης

<<Προηγούμενο: "Πες μας τη γνώμη σου. Για εμάς μετράει" Συμμετοχικό Τεχνικό Πρόγραμμα 2010 | Επόμενο: Επιστολή του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη στον Υπουργό Παιδείας για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς >>