ά
Κυριακή 21 Απρ 2024 05:20:56 πμ   Νέα> Εκδηλώσεις> Αθλητικά
 
 
Πνευματικό Κέντρο

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Στιγμές & τόπος- Μια ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας 04/03/2009

Μια ιδιαίτερη ενδιαφέρουσα Έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει και φιλοξενεί από τις 5 έως τις 13 Μαρτίου το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού. Η έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Θεοδόση με τίτλο «Κορυδαλλός : Στιγμές και τόπος» περιδιαβαίνει τον κεντρικό ιστό της πόλης, καταγράφει γνωστά και άγνωστα σημεία της, αλλά και καθημερινές στιγμές των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν.
Ο φωτογράφος Δημήτρης Θεοδόσης, γέννημα θρέμμα της πόλης, με αυτή την έκθεση καλύπτει μια μεγάλη περίοδο της φωτογραφικής του διαδρομής με στόχο να ξαναανακαλύψουμε την πόλη στην οποία ζούμε και να αποκτήσουμε μια νέα ποιοτική σχέση μαζί της.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009, ώρα 8.00 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης: 5 –13 Μαρτίου 2009
Ώρες λειτουργίας: 6-9μμ εκτός Σαββάτου και Κυριακής
Εκθεσιακός χώρος Πνευματικού Κέντρου (1ος όροφος)
Γρηγορίου Λαμπράκη & Καρυταίνης 4, 181 20 Κορυδαλλός
Τηλ. 210 4963914

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα του καλλιτέχνη

Ο Δημήτρης Θεοδόσης γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ασχολείται με τη φωτογραφία και το κολλάζ πάνω από 25 χρόνια. Έχει πραγματοποιήσει slight shows και ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Έχει συμμετάσχει επίσης σε πολυάριθμες ομαδικές εκθέσεις. Οι εκδόσεις ΟΞΥ εξέδωσαν το φωτογραφικό του λεύκωμα «Τοιχοδρομίες, Το street art στην Αθήνα Vol. 1» με θέμα το stencil στην Αθήνα. Φωτογραφίες και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Συννημένο Αρχείο: aopsi.jpg (, 2066752 bytes)

<<Προηγούμενο: ....Μόνο για γυναίκες! | Επόμενο: "Μην αφήνετε τις φυλακές να φυλακίζουν την πόλη μας": Ανθρώπινη αλυσίδα σχημάτισαν μαθητές έξω από τις φυλακές>>