ά
Κυριακή 14 Ιούλ 2024 02:17:29 μμ   Νέα> Εκδηλώσεις> Αθλητικά
 
 
Πνευματικό Κέντρο

Αποκριάτικο χρώμα στον Κορυδαλλό για μικρούς και μεγάλους 11/02/2009

Με ένα ποικίλο πρόγραμμα και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και τα γούστα ο Δήμος Κορυδαλλού και το Πνευματικό Κέντρο γιορτάζουν φέτος τις Αποκριές. Οι εκδηλώσεις που ξεκινούν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στην πλατεία Ελευθερίας κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου με παραδοσιακά Κούλουμα στην πλ. Αγ. Γεωργίου.
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009, πλατεία Ελευθερίας:
Στις 7.30 μ.μ: Παράσταση θεάτρου δρόμου με εντυπωσιακά μουσικά και ακροβατικά νούμερα, φωτιές και πυροτεχνήματα. Από την ομάδα Helix με τίτλο «Η τρέλα της ημέρας».
Στις 9.00 μ.μ, τη σκυτάλη παίρνουν οι “Apurimac” με συναυλία με έθνικ μουσικές στο κλίμα των ημερών.
Τσικνοπέμπτη Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009, πλατεία Πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων. Έναρξη 7.00 μ.μ.
Στις 8.00 παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή λαϊκή μουσική και χορό, κλόουν και μα-σκαράδες. Και φυσικά «τσίκνισμα», όπως η μέρα το επιβάλλει.
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009, Πλατεία Μέμου. Από τις 10.30 π.μ ένα μεγάλο παιδικό πάρτι με ομαδικά παιχνίδια, μουσική και χορό. Ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργός, εργαστήρια κατασκευών, φουσκωτό παιχνίδι, μπαλουνοκατασκευές, face painting αλλά και παραδοσιακό γαϊτανάκι...
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009, 12 μ.μ. Αποκριάτικο Θέαμα στον εμπορικό δρόμο της πόλης Ταξιαρχών-Αθηνάς. Εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι, κλόουν, ζογκλέρ, μουσι-κοί με δυνατά κρουστά και πνευστά, μοιράζουν χαρτοπόλεμο, ζαχαρωτά και πολύ κέφι σε όλους.
Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009, 11 π.μ: Τα Παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία Α-γίου Γεωργίου με ορχήστρα λαϊκής μουσικής, πολύ χορό και τραγούδι και φυσικά τα νη-στίσιμα εδέσματα της ημέρας. Στους μικρούς φίλους θα κρατήσουν χαρούμενη συντροφιά κλόουν με παιχνίδια, face painting και εργαστήρια για κατασκευές μικρών χαρταετών.

<<Προηγούμενο: Συγκέντρωση Συντονιστικής και Δήμου μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για κατεδάφιση του Κέντρου Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ | Επόμενο: Συνάντηση του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη με τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια- Κατεδαφίζονται οι γυναικείες φυλακές μόλις τελειώσει η δίκη του Ε.Λ.Α >>